Dacă ești în căutarea unei hote fără burlan și te întrebi care sunt brandurile ce oferă aceste produse, vei găsi, în rândurile următoare, o analiză detaliată a celor mai populare nume din România.

Vei descoperi informații concise despre oferta disponibilă și experiența care susține performanțele dispozitivelor create. 

Hotele fără evacuare reprezintă o soluție eficientă și elegantă pentru bucătariile unde nu se gătește intensiv și pentru spațiile unde nu se pot face modificări structurale pentru trecerea burlanului de evacuare printr-un perete. 

Datorită ușurinței cu care se instalează și a aspectului discret și elegant, aceste produse au câștigat rapid popularitate, fiind propuse ca alternativ la modelele clasice de multe dintre brandurile producatoare de hote. Mai jos vei găsi un ghid al celor mai apreciate companii care oferă astfel de dispozitive.

Beko: tradiție și inovație

Compania Beko s-a lansat în anul 1967, fiind fondată de Leon Bejenaro. Numele brandului derivă din primele litere ale numelui fondatorului. 

Beko este un producator recunoscut pe piaţa electrocasnicelor mari (maşini de spalat rufe şi vase, uscatoare de rufe, frigidere, produse pentru gatit inclusiv hote) precum si electrocasnicelor mici.

Gama lor variată include aparate pentru confort (umidificatoare, ventilatoare, aeroterme etc.) și dispozitive electrice pentru bucătarii (cafetiere, mixere, prajitoare de paine etc.). 

Hotele disponibile în portofoliul Beko includ modele independente și incorporabile iar în ceea ce privește design-ul poți opta între format decorativ, telescopic sau tradiţional.

Zanussi: calitate italiană

Deși marca Zanussi este acum proprietatea companiei suedeze Electrolux, ea a fost inițial infiintata in Italia in anul 1916. 

În prezent portofoliul acestui producator cuprinde o gamǎ largǎ ce include aparate pentru gatit (cuptoare, plite), dispozitive pentru spalarea vaselor si refrigerare (lazi frigorifice), maşini de spalat rufe şi aspiratoare.

Gorenje: eleganta slovenă

Brandul Gorenje ascunde o companie slovenǎ cu aproape 70 ani experienţǎ pe piaţǎ. Grupul Gorenje comercializează produse sub 9 branduri diferite iar oferta lor diversificată include patru colecţiile distincte: Classico,Ora-Ito,Simplicity si Gorenje design by Karim Rashid.

Star-Light: accesibilitate româneascã

Star-Light este un brand romanesc conceput pentru a oferi produse de calitate la un preţ accesibil. Oferta acestui producator cuprinde diverse modele atât clasice cât şi cu sistemul modern de recirculare.

Whirlpool: lider american

Whirlpool este un brand american cu peste 100 ani experienţǎ pe piaţǎ situându-se acum în poziţia lider mondial în productia electrocasnicelor.

AEG: inovatie germană

Infiintata in Berlin in anul 1883,AEG reprezintã primul producãtor mondial al primului frigider electric şi al primului uscãtor cu pompã termicã. 

Portofoliul AEG include diverse modele moderne ce se pot integra perfect în orice tip bucatarie. 

Acestea sunt doar câteva dintre opţiunile disponibile pe piata romaneasca dar totodatā cele mai populare.Alege cu atenţie evaluand toate caracteristicile tehnice importante şi potrivirea cu spaţiul tãu ideal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *